Je M'appelle

Als curvy vrouw weet je dat het een flinke uitdaging kan zijn om een geschikte broek te vinden. Want een plus size broek die perfect zit én ook nog eens lekker zit… tja, die zijn er niet in overvloed. En wat is eigenlijk een geschikt model broek voor curvy vrouwen? In deze blog deel ik 4 type broeken die perfect zijn voor curvy vrouwen.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

⊱  Bootcut Jeans 

 

De bootcut spijkerbroek is dé ideale broek voor curvy vrouwen, om meerdere redenen. Rond je heupen en billen zit deze broek wat strakker en worden je rondingen mooi geaccentueerd. De pijpen lopen wijd uit, waardoor de perfecte balans voor je figuur ontstaat. Het is natuurlijk wel zo fijn dat een mooie bootcut jeans ook lekker zit. Let daarom bij de aankoop goed op dat de broek over elastaan beschikt. Daardoor ontstaat er een fijne stretch, zowel bij de bovenbenen als in je taille. Want knellende broeken, daar zit niemand op te wachten!

Je M'appelle

 

Lees ook het artikel:

 

Zizzy Curvy Fashion

 



⊱  Flared Broek 

Flared broeken zijn al een tijdje weer helemaal in de mode en ze zijn ook nog eens ideaal voor curvy vrouwen. Een grote maat flared broek met een hoge taille zorgt voor een mooi silhouet en verlengt je benen. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte, flared broek die je eindeloos kan combineren met andere items uit je kledingkast. Tip: combineer je wijde flared broek met een aansluitend topje om je taille te benadrukken en het zandlopereffect te versterken. Of kies voor een mooi tuniek, als dat meer je stijl is!

Je M'appelle

 

⊱  Wijde Pantalon 

Op zoek naar een broek die zowel bij je bovenbenen als onderaan lekker wijd zijn én toch stijlvol zijn? Kies dan voor een wide-leg pantalon. Deze zijn weer helemaal hip en zitten ook nog eens superlekker. Zeker als je kiest voor een pantalon van een fijne, stretchy en zachte stof zoals travelstof, katoen of viscose haal je echt een fijne, grote maten pantalon in huis.

Je M'appelle

 

⊱  Slim-fit Pantalon 

Als je op zoek bent naar een grote maten broek die geschikt is voor zowel formele als informele gelegenheden, is de slim-fit pantalon een must-have in je garderobe. Deze broek heeft een slanke pasvorm die je rondingen mooi accentueert zonder strak te zitten. Kies voor een pantalon met een beetje stretch voor extra comfort. Combineer je pantalon met een chique blazer voor een formele look of met een oversized trui voor een meer casual uitstraling.

Je M'appelle

Tatiana

Ik vind het soms best een uitdaging om een broek te vinden. Heb jij dat ook?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | De perfecte broeken voor curvy vrouwen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *